Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Deset godina Odjela za fiziku

Središnji dio proslave desete godišnjice osnutka Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci bila je svečana sjednica Vijeća Odjela za fiziku, održana 4. travnja 2018. godine u predavaonici ''prof. B. Marković'' koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Prisutne je u ime Sveučilišta u Rijeci pozdravio prorektor za organizaciju i upravljanje infrastrukturom, prof. dr. sc. Goran Turkalj, a u ime grada Rijeke pročelnica Odjela za odgoj i školstvo, gospođa Sanda Sušanj. O Odjelu za fiziku govorili su pročelnik Odjela za fiziku, prof. dr. sc. Mladen Petravić i zamjenica pročelnika doc. dr. sc. Nataša Erceg, mr. sc. Branka Milotić i akademik Daniel Rukavina. Voditeljica svečanosti je bila prof. dr. sc. Rajka Jurdana-Šepić.

IZ MEDIJA

Novi list o proslavi 10-godišnjice Odjela za fiziku

Prvi jubilej Odjela za fiziku

Gostovanje pročelnika Odjela za fiziku, prof. dr. sc. Mladena Petravića na Radio Rijeci povodom 10 godina Odjela za fiziku


FOTOGRAFIJE

Nekoliko slika sa svečane sjednice dočarat će atmosferu iz predavaonice ''prof. B. Marković'' i izvan nje! Mnoštvo drugih slika s proslave možete pogledati ovdje.