Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

ERASMUS program

Program ERASMUS predviđa sklapanje Ugovora o razmjeni studenata između matične i institucije na kojoj će student ostvariti minimalno 15 ECTS bodova. O priznavanju bodova na instituciji domaćinu se prije ostvarivanja mobilnosti sklapa Learning agreement. Zaposlenici Sveučilišta mogu ostvariti mobilnost na svim visokoškolskim institucijama koje posjeduju ERASMUS povelju. U slučaju da se radi o stručnoj praksi ugovor ne mora biti potpisan, no institucija na kojoj se odrađuje praksa ne smije biti visokoškolska institucija.

Potpisani ugovori:

Analiza izvješća sudionika mobilnosti

Detaljne informacije o Erasmus programu, kao i tekstovi natječaja te prijavni obrasci mogu se naći na mrežnim stranicama Sveučilišta pod rubrikom Međunarodna suradnja, Erasmus.