Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Natječaj za radna mjesta, studeni 2016.

Objavljeno 10. 11. 2016.
Odjel za fiziku Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za izbor:

  1. jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na odgovarajuće radno mjesto docent (m/ž) iz znanstvenog područja: Prirodne znanosti, polje: Fizika, grana: Astronomija i astrofizika na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu;
  2. jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na odgovarajuće radno mjesto docent (m/ž) iz znanstvenog područja: Prirodne znanosti, polje: Fizika na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu;
  3. jednog nastavnika u naslovno znanstveno-nastavno zvanje redoviti profesor (m/ž) bez zasnivanja radnog odnosa iz znanstvenog područja: Prirodne znanosti, polje: Interdisciplinarne prirodne znanosti.

Tekst natječaja možete preuzeti ovdje.