Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Natječaj za radna mjesta, studeni 2016.

Objavljeno 10. 11. 2016.
Odjel za fiziku Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za izbor:

  1. jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na odgovarajuće radno mjesto docent (m/ž) iz znanstvenog područja: Prirodne znanosti, polje: Fizika, grana: Astronomija i astrofizika na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu;
  2. jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na odgovarajuće radno mjesto docent (m/ž) iz znanstvenog područja: Prirodne znanosti, polje: Fizika na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu;
  3. jednog nastavnika u naslovno znanstveno-nastavno zvanje redoviti profesor (m/ž) bez zasnivanja radnog odnosa iz znanstvenog područja: Prirodne znanosti, polje: Interdisciplinarne prirodne znanosti.

Tekst natječaja možete preuzeti ovdje.