Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Ukidanje izvanrednog stanja opasnosti u Kampusu, siječanj 2017.

Objavljeno 18. 01. 2017.
Stožer za zaštitu i spašavanje proglašava UKIDANJE izvanrednog stanja opasnosti u Sveučilišnom kampusu u Rijeci, sukladno Planu postupanja za slučaj izvanrednog stanja zbog olujnog ili orkanskog vjetra  za 18. siječanj 2017.

Zbog poboljšanja vremenskih nepogoda te smanjivanja brzine vjetra donesena je odluka  o ukidanju izvanrednog stanja opasnosti od elementarnih nepogoda. Prema podacima DHMZ-a intecija brzine vjetra u narednom periodu je u opadanju. Uz pojačan oprez održava se nastava i ostale aktivnosti u Sveučilišnom kampusu u Rijeci. Do daljnjega ostaje na snazi Stanje pripreme za izvanredne situacije.