Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Ukidanje izvanrednog stanja opasnosti u Kampusu, siječanj 2017.

Objavljeno 18. 01. 2017.
Stožer za zaštitu i spašavanje proglašava UKIDANJE izvanrednog stanja opasnosti u Sveučilišnom kampusu u Rijeci, sukladno Planu postupanja za slučaj izvanrednog stanja zbog olujnog ili orkanskog vjetra  za 18. siječanj 2017.

Zbog poboljšanja vremenskih nepogoda te smanjivanja brzine vjetra donesena je odluka  o ukidanju izvanrednog stanja opasnosti od elementarnih nepogoda. Prema podacima DHMZ-a intecija brzine vjetra u narednom periodu je u opadanju. Uz pojačan oprez održava se nastava i ostale aktivnosti u Sveučilišnom kampusu u Rijeci. Do daljnjega ostaje na snazi Stanje pripreme za izvanredne situacije.