Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Ukidanje pripremnog stanja opasnosti za izvanredne situacije, siječanj 2017.

Objavljeno 18. 01. 2017.
Stožer za zaštitu i spašavanje proglašava UKIDANJE pripremnog stanja opasnosti za izvanredne situacije zbog olujnog vjetra u Sveučilišnom kampusu u Rijeci  prema Planu postupanja za slučaj izvanrednog stanja zbog olujnog ili orkanskog vjetra  za 18. siječanj 2017.

Zbog  poboljšanja vremenskih nepogoda i smanjivanja brzine vjetra donesena je odluka o ukidanju pripremnog stanja opasnosti od elementarnih nepogoda (olujnog vjetra). Prema podacima DHMZ  danas je za područje Rijeke  na snazi crveno upozorenje za vjetar s tendencijom smirivanja. Sve aktivnosti odvijaju se uobičajenom dinamikom.