Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Natječaj za radno mjesto i naslovno zvanje, ožujak 2017.

Objavljeno 09. 03. 2017.
Odjel za fiziku Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za izbor:

  1. jednog nastavnika u nastavno zvanje i na odgovarajuće radno mjesto predavača (m/ž) iz znanstvenog područja: Prirodne znanosti, polje: Fizika, na određeno vrijeme (do povratka privremeno odsutne djelatnice) u punom radnom vremenu;
  2. jednog nastavnika u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docent (m/ž) bez zasnivanja radnog odnosa iz znanstvenog područja: Prirodne znanosti, polje Fizika.
 
Tekst natječaja možete preuzeti ovdje.