Brošura

Promotivni video

Promotivni video

Doktorski studij

Znanstvena konferencija

CERN Masterclass

LSST@Europe5

  •  

Zbirka digitalnih sadržaja

Virtualna izložba

Studiranje u Hrvatskoj

Vijesti

Festival znanosti 2017. u Rijeci

Objavljeno 24. 04. 2017.
I ove godine Festival znanosti u Rijeci u organizaciji Sveučilišta u Rijeci otvara vrata svim zainteresiranim posjetiteljima pružajući im brojne zanimljive manifestacije od 24. do 29. travnja 2017. godine.

Festival se održava po 15. put, paralelno u 22 hrvatska grada, s ciljem podizanja svijesti o znanosti i znanstvenim dostignućima. Tema ovogodišnjeg Festivala je vrijeme, a u svojem bogatom programu nudi sadržaje sve uzraste. Radionice i predavanja održavat će se u Prirodoslovnom muzeju, Astronomskom centru Rijeka, Sveučilišnoj knjižnici Rijeka, Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci te bivšem skladištu Exportdrva u organizaciji Prirodoslovnog muzeja Rijeka.
 
Povodom stupanja na dužnost novoizabrane rektorice Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Snježane Prijić Samaržije, organizirano je druženje pod nazivom Vrijeme je za kavu s… novoizabranom rektoricom Sveučilišta u Rijeci. Druženje je zakazano za srijedu, 26. travnja 2017. od 14 do 15.30 sati u Akvariju na Kampusu na Trsatu.
 
Otvorenje Festivala znanosti bit će održano u ponedjeljak, 24. travnja 2017. s početkom u 11 sati u Vijećnici Grada Rijeke.
 
Ulaz na sve manifestacije je slobodan.
 
Detaljan program Festivala pogledajte na www.festivalznanosti.hr.
 
.