Brošura

Promotivni video

Promotivni video

Doktorski studij

Znanstvena konferencija

CERN Masterclass

LSST@Europe5

  •  

Zbirka digitalnih sadržaja

Virtualna izložba

Studiranje u Hrvatskoj

Vijesti

Otvorene prijave za treking utrku AKADEMSKI ZEC

Objavljeno 10. 05. 2017.
Zaklada Sveučilišta u Rijeci, u suradnji s Riječkim športskim sveučilišnim savezom (RŠSS) i Gradom Kastvom, četvrtu godinu za redom organizira utrku Akademski zec na kastavskim šetnicama u nedjelju, 28. svibnja s početkom u 10:00 sati.

Cilj ovog projekta je potaknuti studente i djelatnike Sveučilišta, ali i građane, na kretanje i druženje u prirodi, te unapređenje zdravog načina života. Također, cilj je unaprijediti suradnju između akademske i lokalne zajednice odnosno uključiti lokalnu zajednicu u sveučilišne projekte.
 
Ove godine utrka Akademski zec održat će se po četvrti put, ove godine na dvije staze  – PUŽ (7km) i ZEC (12-15km). Osim u kilometrima, želja je proširiti projekt i uključiti više sudionika iz lokalne i regionalne zajednice, obitelji i šetače, ali i ozbiljnije rekreativce.
 
Staze su za ovu utrku osmišljene zanimljivo i originalno, no dostupne svim razinama sudionika. Nakon utrke slijedi proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i ugodno druženje.
 
Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici. Prijave su otvorene do 21. svibnja 2017., a detalje o prijavama i pravilima utrke možete saznati ovdje.
 
.