Popularizacija fizike

Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Ubrzani tečaj za prevladavanje straha od javnog nastupa za studente Sveučilišta

Objavljeno 04. 09. 2017.
Psihološko savjetovalište SSC-a organizira besplatni ubrzani tečaj za studente riječkog Sveučilišta s ciljem poučavanja studenata kako prevladati strah od javnog izlaganja. Tečaj uključuje 6 dvosatnih susreta koji će se održati u periodu od 11. do 30. rujna 2017. u prostorijama SSC-a (Kampus na Trsatu).

Točni termini održavanja bit će definirani s polaznicima tečaja, a važno je napomenuti da je broj sudionika ograničen. Prije uključivanja zainteresirani studenti moraju doći na jedan individualni razgovor s jednom od voditeljica. Cilj ovog razgovora je da voditeljice prikupe podatke o problemu i daju potencijalnim članovima detaljnije informacije o tečaju kako bi zajedno odlučili je li ovaj oblik tretmana prikladan za njihov problem.
 
Ako izbjegavate izlaganje seminara i održavanje prezentacija pred kolegama ili ih odradite, ali uz teške muke, ovo je tečaj za vas. Ispunite prijavnicu za sudjelovanje do 5. rujna 2017. i pripremite se za javna izlaganja prije početka nove akademske godine!
 
Za dodatne informacije nazovite 051/265-841.