Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Radionica CNRM-a "Implementacija superračunalnog sustava Bura u istraživanju i znanosti"

Objavljeno 06. 12. 2017.
Centar za napredno računanje i modeliranje održati će uvodnu radionicu pod nazivom "Implementacija superračunalnog sustava Bura u istraživanju i znanosti".
Radionica bit će održana 19. prosinca 2017. godine u zgradi Sveučilišnih odjela na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.
 
Radionica je dio Interreg InnoHPC EU projekta čiji je cilj između ostalog učiniti superračunalnu infrastrukturu dostupnijom znanstvenicima i studentima, kako bi se šira grupa upoznala sa načinom i mogućnosti korištenja superračunalnog sustava Bura. Ovom radionicom znanstvenici i studenti, zainteresirani sudionici saznat će načine korištenja superračunala kao sredstva za razvoj znanosti i istraživanja.
 
Zainteresirani znanstvenici i studenti zamoljeni su da se registriraju za sudjelovanje na radionici. Registraciju je moguće obaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca na web stranici Centra ili na email na adresu centra cnrm@uniri.hr.
 
Zbog ograničenog broja radnih mjesta i potrebe rezervacije adekvatne prostorije molimo Vas da registraciju obavite u što skorije vrijeme.
 
Više informacija o samoj radionici možete naći ovdje.