Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Radionica CNRM-a "Implementacija superračunalnog sustava Bura u istraživanju i znanosti"

Objavljeno 06. 12. 2017.
Centar za napredno računanje i modeliranje održati će uvodnu radionicu pod nazivom "Implementacija superračunalnog sustava Bura u istraživanju i znanosti".
Radionica bit će održana 19. prosinca 2017. godine u zgradi Sveučilišnih odjela na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.
 
Radionica je dio Interreg InnoHPC EU projekta čiji je cilj između ostalog učiniti superračunalnu infrastrukturu dostupnijom znanstvenicima i studentima, kako bi se šira grupa upoznala sa načinom i mogućnosti korištenja superračunalnog sustava Bura. Ovom radionicom znanstvenici i studenti, zainteresirani sudionici saznat će načine korištenja superračunala kao sredstva za razvoj znanosti i istraživanja.
 
Zainteresirani znanstvenici i studenti zamoljeni su da se registriraju za sudjelovanje na radionici. Registraciju je moguće obaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca na web stranici Centra ili na email na adresu centra cnrm@uniri.hr.
 
Zbog ograničenog broja radnih mjesta i potrebe rezervacije adekvatne prostorije molimo Vas da registraciju obavite u što skorije vrijeme.
 
Više informacija o samoj radionici možete naći ovdje.