Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Zimska škola fizike


Zimska škola fizike za učenike srednjih škola održat će se 12. i 13. 1. 2012. u organizaciji Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Zimska škola fizike za učenike srednjih škola održat će se 12. i 13. 1. 2012. u organizaciji Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci i Agencije za odgoj i obrazovanje pod nazivom:
 
"Suvremene metode učenja fizike - kako to znanstvenici rade"
 
Odjel za fiziku Sveučilišta u Rijeci u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje organizira zimsku školu fizike za zainteresirane učenike srednjih škola 12. i 13. siječnja 2012. godine. Škola uključuje predavanja znanstvenika s Odjela za fiziku, u kojima će učenicima biti predstavljena fizika kroz prikaz aktualne znanstvene aktivnosti Odjela, radionice, pokuse i vježbe u kojima će učenici aktivno sudjelovati, te razgovore sa znanstvenicima.

Škola je za učenike besplatna.
 
Učenici i nastavnici mogu poslati učeničke pristupnice za školu do 4. prosinca 2011. na e-mail adresu

skola.fizike.ri@gmail.com

kao i evenutalne upite. Pristupnicu možete preuzeti ovdje.

Broj mjesta je ograničen. Posebna pozornost pri odabiru učenika obratit će se na razloge za sudjelovanje, koje učenici navedu u pristupnici.
 
Doc.dr.sc. Dijana Dominis Prester, Sveučilište u Rijeci - Odjel za fiziku
Tatjana Ivošević, prof. Agencija za odgoj i obrazovanje