Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Međunarodni studentski kongres

Međunarodni studentski kongres kojeg organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci održat će se od 28.03. do 31.03.2012. u zgradi Filozofskog fakulteta u Kampusu na Trsatu.

Poštovani,
 
čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 1. Riječki studentski kongres s međunarodnim sudjelovanjem - RISC 2012. Tema Kongresa je ‘Obrazovna politika u visokom školstvu’, a rezultat koji želimo ostvariti kroz predavanja i tematske okrugle stolove je stvaranje policy strategije koja, iz studentske perspektive, nudi smjernice za poboljšanje kvalitete visokog obrazovanja u Hrvatskoj. RISC je nastao kao rezultat potrebe za raspravljanjem, razmjenom iskustva i većim anganžmanom studenata u području visokoobrazovne politike.

Potpunu informaciju o kongresu možete preuzeti ovdje, a prijavnicu za kongeres ovdje.