Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Međunarodni studentski kongres

Međunarodni studentski kongres kojeg organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci održat će se od 28.03. do 31.03.2012. u zgradi Filozofskog fakulteta u Kampusu na Trsatu.

Poštovani,
 
čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 1. Riječki studentski kongres s međunarodnim sudjelovanjem - RISC 2012. Tema Kongresa je ‘Obrazovna politika u visokom školstvu’, a rezultat koji želimo ostvariti kroz predavanja i tematske okrugle stolove je stvaranje policy strategije koja, iz studentske perspektive, nudi smjernice za poboljšanje kvalitete visokog obrazovanja u Hrvatskoj. RISC je nastao kao rezultat potrebe za raspravljanjem, razmjenom iskustva i većim anganžmanom studenata u području visokoobrazovne politike.

Potpunu informaciju o kongresu možete preuzeti ovdje, a prijavnicu za kongeres ovdje.