Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Prijave za edukaciju studenata "Mislim kritički!"

Udruga za razvoj visokoga školstva „Universitas“ pokreće postupak prijave za prvi krug edukacije studenata u sklopu projekta Mislim kritički!


Projekt osposobljava studenate za kritičko mišljenje, slušanje, čitanje i pisanje. Na edukaciju Mislim kritički! mogu se prijaviti svi zainteresirani studenti Sveučilišta u Rijeci. Za prvi krug edukacije bit će odabrano 20 studenata. Prilikom odabira kandidata vodit će se računa o prvenstvu prijave, ravnomjernoj zastupljenosti studenata svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci te razini odnosno godini studija. Rok za podnošenje prijava je 15. veljače 2012. godine.

Sve dodatne informacije možete pronaći u pozivu i programu edukacije koji vam, zajedno s obrascem za prijavu, dostavljamo u prilogu ove poruke e-pošte.

Ujedno molimo sve odgovorne osobe sastavnica i Sveučilišta u Rijeci da ovu obavijest objave na svojim mrežnim stranicama te dostave studentskim predstavnicima i zainteresiranim studentima.
 
Unaprijed vam zahvaljujemo na suradnji.
 
S poštovanjem
--
 
Udruga za razvoj visokoga školstva "Universitas"
Slavka Krautzeka bb, HR - 51000 Rijeka
Tel. +385 51 26 57 13/711
Fax. +385 51 26 57 99
Mob. +385
95 863 24 84