Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Europski tjedan Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci sudjeluje u obilježavanju Europskog tjedna koji će se održati u Rijeci u periodu od 3. do 9. svibnja 2012. godine.


Nizom aktivnosti javnosti će se predstaviti dostupni programi Europske unije, a tjedan će se zaključiti predavanjem ambasadora Paula Vandorena, šefa Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj. Cilj održavanja Europskog tjedna na Sveučilištu u Rijeci je upoznavanje s mogućnostima sudjelovanja u dostupnim programima EU te popularizacija sudjelovanja u projektima.

Program Europskog tjedna na Sveučilištu u Rijeci možete preuzeti ovdje ili na mrežnim stranicama Sveučilišta. Sva predavanja su besplatna i otvorena za javnost.