Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Novi pravilnik i natječaj Studentskog zbora


Novi Pravilnik o financiranju rada Studentskog zbora, studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci, te Natječaj za financiranje studentskih projekata u 2011. godini.


Sukladno odluci usvojenoj na Senatu 14.12.2010. godine donesen je novi Pravilnik - Pravilnik o financiranju rada Studentskog zbora, studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci. Novi pravilnik možete preuzeti ovdje.

Dana 17.01.2011. objavljen je Natječaj za financiranje studentskih programa od strane Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Tekst natječaja objavljen na stranicama Sveučilišta i stranicama SZSUR-a (http://sz.uniri.hr ). Također, tekst natječaja možete preuzeti ovdje.