Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Novi pravilnik i natječaj Studentskog zbora


Novi Pravilnik o financiranju rada Studentskog zbora, studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci, te Natječaj za financiranje studentskih projekata u 2011. godini.


Sukladno odluci usvojenoj na Senatu 14.12.2010. godine donesen je novi Pravilnik - Pravilnik o financiranju rada Studentskog zbora, studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci. Novi pravilnik možete preuzeti ovdje.

Dana 17.01.2011. objavljen je Natječaj za financiranje studentskih programa od strane Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Tekst natječaja objavljen na stranicama Sveučilišta i stranicama SZSUR-a (http://sz.uniri.hr ). Također, tekst natječaja možete preuzeti ovdje.