Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Novi diplomski studij Odjela za fiziku


Odjel za fiziku Sveučilišta u Rijeci i Tehnički fakultet u Rijeci organiziraju Diplomski studij Inženjerstva i fizike materijala od akademske godine 2010/2011.

Novi Diplomski studij Inženjerstva i fizike materijala namijenjen je širokom krugu studenata koji su završili preddiplomski studij prirodoslovnog, tehničkog ili informatičkog usmjerenja. Jedini uvjet za upis na studij jest da pristupnik ima položena barem dva kolegija iz općih fizika. Detaljnije o uvjetima upisa kao i o planu i programu možete saznati pod rubrikom Diplomski studiji.