Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Upisne kvote za preddiplomske i diplomske studije Sveučilišta u Rijeci


Odluke o upisu studenata u I. godinu sveučilišnih preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija na sastavnicama Sveučilišta u Rijeci u 2010./2011. akademskoj godini.

Ovim odlukama određuje se broj mjesta za osobe koje će po prvi puta upisati I. godinu sveučilišnih preddiplomskih i diplomskih studija na sastavnicama Sveučilišta u Rijeci u akademskoj godini 2010./2011. u statusu: redovitih studenata, stranih studenata (uz obvezu plaćanja školarine) i izvanrednih studenata (uz obvezu plaćanja školarine). Odluku o upisnim kvotama za preddiplomske i integrirane studije možete preuzeti ovdje, a za diplomske studije ovdje.