Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Upisne kvote za preddiplomske i diplomske studije Sveučilišta u Rijeci


Odluke o upisu studenata u I. godinu sveučilišnih preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija na sastavnicama Sveučilišta u Rijeci u 2010./2011. akademskoj godini.

Ovim odlukama određuje se broj mjesta za osobe koje će po prvi puta upisati I. godinu sveučilišnih preddiplomskih i diplomskih studija na sastavnicama Sveučilišta u Rijeci u akademskoj godini 2010./2011. u statusu: redovitih studenata, stranih studenata (uz obvezu plaćanja školarine) i izvanrednih studenata (uz obvezu plaćanja školarine). Odluku o upisnim kvotama za preddiplomske i integrirane studije možete preuzeti ovdje, a za diplomske studije ovdje.