Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Osiguravanje kvalitete

POLITIKA KVALITETE


Odbor za kvalitetu Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci u suradnji s članovima Odjela nadležan je za organiziranje, koordiniranje i provođenje postupaka vrednovanja kvalitete nastave u skladu sa strategijom osiguravanja i unaprijeđivanja  kvalitete Sveučilišta u Rijeci.
 
Pravilnik o sustavu za kvalitetu Odjela za fiziku navodi glavna područja vrednovanja sustava za kvalitetu, koja su od primarne važnosti za provedbu akademskih programa visoke kvalitete i doprinos javnim i društvenim interesima.
Kontinuiranom provedbom sustava kvalitete, Odbor utvrđuje usklađenost aktivnosti Odjela za fiziku sa Sveučilišnim standardima, te definira postupke za unapređenje djelatnosti Odjela.
 


ČLANOVI ODBORA ZA KVALITETU


     Predsjednica: prof. dr. sc. Rajka Jurdana-Šepić 
   
     doc. dr. sc. Nataša Erceg
     doc. dr. sc. Iva Šarić
     mr. sc. Mariza Sarta Deković, prof.
     Mergime Hasani (student)
     Boris Golob (vanjski dionik)