Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Izvanredna sjednica Studentskog zbora Odjela za fiziku

Objavljeno 10.2.2017.
Dragi kolege, 

srijedu, 15.2.2017. u 12.00 sati, u prostoriji 153 održati će se izvanredna sjednica Studentskog zbora Odjela za fiziku na temu: komentar studenata na funkcioniranje pojedinih kolegija.

Svi ste pozvani na sjednicu gdje ćete moći otvoreno reći svoje komentare. Pozvani su i svi profesori stoga se nadamo da će i vaš odaziv biti što veći.
Ako netko ima komentar, a ne želi ga pred profesorima iznositi osobno, može ga napisati i poslati na mail predsjednika Studentskog zbora Odjela za fiziku, Kristiana Uremovića: kristian.uremovic12@gmail.com, koji će ga iznijeti kao anoniman komentar. 
Bili bi jako zadovoljni kada bi se odazvali u što većem broju jer je ovo prilika da izravno utječete svojom pohvalom ili konstruktivnom kritikom.
Vidimo se!