Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Izvanredna sjednica Studentskog zbora Odjela za fiziku

Objavljeno 10.2.2017.
Dragi kolege, 

srijedu, 15.2.2017. u 12.00 sati, u prostoriji 153 održati će se izvanredna sjednica Studentskog zbora Odjela za fiziku na temu: komentar studenata na funkcioniranje pojedinih kolegija.

Svi ste pozvani na sjednicu gdje ćete moći otvoreno reći svoje komentare. Pozvani su i svi profesori stoga se nadamo da će i vaš odaziv biti što veći.
Ako netko ima komentar, a ne želi ga pred profesorima iznositi osobno, može ga napisati i poslati na mail predsjednika Studentskog zbora Odjela za fiziku, Kristiana Uremovića: kristian.uremovic12@gmail.com, koji će ga iznijeti kao anoniman komentar. 
Bili bi jako zadovoljni kada bi se odazvali u što većem broju jer je ovo prilika da izravno utječete svojom pohvalom ili konstruktivnom kritikom.
Vidimo se!