Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Natječaj za odabir imena i dizajna časopisa Odjela za fiziku

Objavljeno 01.04.2017.
Dragi studenti!

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da započinje izrada prvog časopisa Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci!


Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete u stvaranju časopisa zajedno sa Studentskim zborom te nam pokažete svoju kreativnu stranu tako da osmislite koje će ime nositi taj časopis te kako će to ime izgledati na naslovnoj strani svakog broja. Najvećeg kreativca, čije se ime i izgled tog imena najviše svidi članovima Studentskog  zbora, očekuje i nagrada od 50 kn.

Primjer slike na kojoj će biti određeno ime i dizajn imena časopisa šaljete na e-mail adresu Studentskog zbora Odjela za fiziku: szsofri@gmail.com , a rok za predaju je 30.4.2017. do 23:59 h

 
Svima želimo puno sreće!