Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Humanitarna akcija "Zajedno do vrha"

Objavljeno 02.05.2017.
Dragi studenti,

U sklopu projekta studenata Učiteljskog fakulteta u RIjeci pozivamo Vas na sudjelovanje u izletu humanitarnog karaktera.

Zajedno do vrha je izlet humanitarnog karaktera, a cilj mu je potaknuti druženje s djecom iz dječjih domova po principu da svaki student ima prijatelja iz dječjeg doma --> 1 dijete=1 student!
Izlet se organizira 13.5 u Kuterevo i na Zavižan. Osigurano je: besplatan prijevoz, ulaznice za Utočište i NP Sjeverni Velebit te lunch-paket za svakog sudionika.
Broj mjesta je ograničen. Prijave se vrše do 10.5 na mailzajednodovrhaa@gmail.com .

Dodatne informacije: Facebook grupa: Zajedno do vrha ili na mail: zajednodovrhaa@gmail.com