Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Druženje s brucošima

Objavljeno 4.10.2017.
 Dragi kolege, 

Studentski zbor Odjela za fiziku organizira druženje s brucošima u dnevnom boravku Odjela za fiziku u srijedu 11. listopada 2017. s početkom u 18:00.

 Druženje s brucošima organizira se s namjerom boljeg upoznavanja novih studenata sa studiranjem na Odjelu za fiziku, međusobnog upoznavanja brucoša te ostalih studenata viših godina i naravno, s ciljem veselog druženja. wink

Pozvani su svi brucoši i ostali studenti Odjela za fiziku, te vas s veseljem očekujemo uz grickalice i pića, a nakon druženja u dnevnom boravku upućujemo se u caffe bar Kvarnerić gdje će povodom našeg dolaska biti i akcija na piće.