Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

STEM stipendije - obavijest

Objavljeno 8.11.2017.
Dragi studenti,

Upućeni su prvi e-mailovi onim studentima koje je Ministarstvo identificiralo kao redovite studente na studijskim programima u STEM područjima znanosti.

Napominjemo kako studenti nemaju razloga za zabrinutost ukoliko nisu primili e-mail sa uputama za provjeru podataka budući da oni i dalje konkuriraju za STEM stipendiju. Molimo sve studente, ukoliko i nisu primili e-mail, da provjere ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature na sljedećoj poveznici.


U navedenu aplikaciju prijavljujete se putem svog AAI@Edu.Hr elektroničkog identiteta. Ukoliko primijetite da podaci u aplikaciji nisu ispravni vezano uz broj ECTS-a i prosjek ocjena, obratite se visokom učilištu u svrhu ispravka podataka ili provjere podatke na stranicama ISSP-a. Ukoliko podaci o rezultatima državne mature nisu ispravni, treba se obratiti na stem-stipendije@mzo.hr sa podatkom o OIB-u kako bi Ministarstvo provjerilo podatke sa Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Napominjemo kako su za studente prve godine vidljivi samo podaci o državnoj maturi iz matematike (te fizike, kemije i biologije ukoliko ih je student polagao), a za studente druge i treće godine vidljivi su prosjek ocjena i broj stečenih ECTS bodova u tijeku dosadašnjeg studija.

VAŽNO:

· podaci o godini završetka srednjoškolskog obrazovanja u postupku su preuzimanja iz e-Matice te bi uskoro unutar aplikacije trebali biti vidljivi svim studentima
· identifikacijske oznake u postupku su generiranja i bit će svim studentima pravovremene dodijeljene i vidljive unutar aplikacije
· kako postoji određeni broj studenata koji nemaju evidentiranu e-mail adresu AAI sustava uputa je da studenti provjere AAI@EduHr identitet i ažuriraju adresu u ISVU sustavu na matičnoj ustanovi kako bi mogli pravovremeno primati daljnje obavijesti


Naglašavamo kako je podatke moguće ispraviti zaključno s danom 10. studenim 2017. godine do 12:00 h. Ukoliko do navedenog vremena nisu ispravljeni podaci uzet će se podaci koji su navedeni u aplikaciji te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.

Za sve ostale informacije možete se obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr.