Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Prilika za posao u ADR test sistemi d.o.o.

Objavljeno 19.11.2017.
Dragi studenti,

Tvrtka ADR test sistemi d.o.o. traži apsolventa fizike za rad u Mjeriteljskom laboratoriju.

Mjeriteljski laboratorij tvrtke ADR test sistemi d.o.o. je akreditirani umjerni laboratorij za umjeravanje mjerila duljine, mjerila sile, vibracijskih stolova s mjernim sustavom i neautomatskih vaga. Zbog proširenja područja akreditacije na umjeravanje mjerila temperature i momenta sile otvorilo se još jedno slobodno radno mjesto.

Traži se  izrazito odgovorna, precizna i marljiva osoba za rad u laboratoriju i na terenu, željnu novih iskustava i stjecanja novih znanja kroz neprestano učenje i nadograđivanje samoga sebe. Mjesto rada je Mjeriteljski laboratorij koji je smješten na adresi tvrtke u Zagrebu.

Svi apsolventi fizike koji su spremni za nastavak učenja i nakon završetka fakulteta, željni stjecanja novih znanja i vještina koje se mogu usvojiti samo u laboratoriju neka se jave sa svojim životopisom na e-mail: posao@adr–ts.hr.

Posao se obavlja pod mentorstvom Voditelja laboratorija, gosp. Siniša Mirković, dipl.ing.stroj., i Voditeljice sustava kvalitete, gđa. Sanela Basarić Mirković, mag.math..