Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Prilika za posao u ADR test sistemi d.o.o.

Objavljeno 19.11.2017.
Dragi studenti,

Tvrtka ADR test sistemi d.o.o. traži apsolventa fizike za rad u Mjeriteljskom laboratoriju.

Mjeriteljski laboratorij tvrtke ADR test sistemi d.o.o. je akreditirani umjerni laboratorij za umjeravanje mjerila duljine, mjerila sile, vibracijskih stolova s mjernim sustavom i neautomatskih vaga. Zbog proširenja područja akreditacije na umjeravanje mjerila temperature i momenta sile otvorilo se još jedno slobodno radno mjesto.

Traži se  izrazito odgovorna, precizna i marljiva osoba za rad u laboratoriju i na terenu, željnu novih iskustava i stjecanja novih znanja kroz neprestano učenje i nadograđivanje samoga sebe. Mjesto rada je Mjeriteljski laboratorij koji je smješten na adresi tvrtke u Zagrebu.

Svi apsolventi fizike koji su spremni za nastavak učenja i nakon završetka fakulteta, željni stjecanja novih znanja i vještina koje se mogu usvojiti samo u laboratoriju neka se jave sa svojim životopisom na e-mail: posao@adr–ts.hr.

Posao se obavlja pod mentorstvom Voditelja laboratorija, gosp. Siniša Mirković, dipl.ing.stroj., i Voditeljice sustava kvalitete, gđa. Sanela Basarić Mirković, mag.math..