Studentske vijesti

ISVU ankete

Objavljeno 14.1.2018.
Dragi studenti,


Započinjemo ovogodišnji postupak vrednovanja rada nastavnika od strane studenata (ISVU ankete).
Ankete za predmete zimskog semestra na studijskim programima Odjela za fiziku u akademskoj godini 2017./2018. bit će otvorene od 10. siječnja do 14. rujna 2018. godine.
Rezultati anketa bit će objavljeni u listopadu 2018. godine, dakle tek po završetku akademske godine koja se vrednuje.

Cilj anketa je vrednovanje kvalitete nastavnog rada nastavnika i suradnika određenog kolegija kao i angažman studenata na određenom kolegiju kako bi se na temelju procjene i sugestija mogao unaprijediti rad nastavnika i nastava na pojedinom kolegiju.

Evo i malog pojašnjenja u vezi ispunjavanja anketnog obrasca i obrade rezultata:

Ukoliko pristupite ispunjavanju ankete, bitno je odgovoriti na sva pitanja u anketi, tj. dati ocjene za sve navedene tvrdnje.
Naime, ukoliko student „preskoči“ pitanje/tvrdnju, njegovi odgovori bit će uključeni u izračune prosječnih vrijednosti samo onih pitanja na koja je odgovorio, no neće biti uključeni u izračun konačne prosječne vrijednosti za navedenog nastavnika.
(Npr. Ako anketi pristupi 10 studenata, a dvoje od njih ne ocijeni svaku navedenu tvrdnju, na početku anketnog obrasca će biti navedeno da je broj studenata koji su sudjelovali u anketi 10, a pri izračunu prosječne vrijednosti za pojedinog nastavnika bit će navedeno da je broj procjena 8.)

Zahvaljujemo na suradnji!

 
.