Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Poziv studentima za sudjelovanje u programu Modern Leadership in Making 2014.

Program Modern Leadership in Making namijenjen je studentima koji pokazuju potencijal postati lideri u područjima od njihovog interesa. Kroz dvije četverodnevne radionice sudionici će imati priliku upoznati se s potrebama modernog liderstva za širokim spektrom vještina. Čitav niz predavača i trenera uključenih u ovaj program je ujedno i prilika studentima za širenje mreže kontakata. Radionice se održavaju u Petnici (Srbija) 3.-8. 6. 2014. i Čakovcu (Hrvatska) 26.-31. 8. 2014., a prijave traju do 11. svibnja.Program Modern Leadership in Making namijenjen je studentima koji pokazuju potencijal postati lideri u područjima od njihovog interesa.

Kroz dvije četverodnevne radionice sudionici će imati priliku upoznati se s potrebama modernog liderstva za širokim spektrom vještina: tehnikama komunikacije, medijima kao kanalom komunikacije, lobiranjem, javnim politikama temeljenim na dokazima, fundraisingu i ulozi poduzetništva. Čitav niz predavača i trenera uključenih u ovaj program je ujedno i prilika studentima za širenje mreže kontakata.
 
Radionice se održavaju u Petnici (Srbija) 3.-8. 6. 2014. i Čakovcu (Hrvatska) 26.-31. 8. 2014., a prijave traju do 11. svibnja. Više o samom programu, predavačima, i prijavi možete pronaći na: http://leadership.iszd.hr

Prijave su otvorene za studente preddipomskih i diplomskih studija svih smjerova i fakulteta, a kod prijave potrebno je opisati dosadašnja iskustva u izvannastavnim aktivnostima. Troškove puta i smještaja pokrivaju organizatori (Institut sinergije znanosti i društva, Istraživačka stanica Petnica) zahvaljujući podršci Američke ambasade u Zagrebu.