Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Natječaji za dodjelu rektorovih nagrada

Objavljeno 9.3.2015.
Poštovani,
 
obavještavamo vas da su na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci objavljena četiri natječaja za dodjelu rektorovih nagrada studentima Sveučilišta u Rijeci.


Rok podnošenja prijava je do  31. ožujka 2015. godine, a tekstovi natječaja nalaze se u privitku.
Prijave se podnose online, putem Share Point portala gdje se nalaze upute za prijavitelje na natječaje i popratni obrasci.
Radi dodjele elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa je povezana s uniri korisničkim imenom) koji je potreban za pristup SP portalu, molimo studente da se prilikom dodjele identiteta obrate kontakt osobi na svojoj sastavnici (popis u privitku).
 
Molimo vas da natječaje objavite na mrežnim stranicama vašeg visokog učilišta.
 
 Poveznica:   http://www.uniri.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=4824%3Araspisani-nateaji-za-dodjelu-rektorovih-nagrada&catid=26%3Anovosti&Itemid=12&lang=hr
 
S poštovanjem,  
 
Centar za studije