Popularizacija fizike

Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Movember!

Objavljeno 1.11.2015.
Poštovani,
 
Evo jedne obavijesti prvenstveno upućene studentima, no studentice, ne osjećajte se ni vi zapostavljeno i pročitajte obavijest jer se i vas tiče. Riječ je o Movember akciji! *
* Movember = Moustache + November

Cilj ove akcije, koja je krenula iz Australije 2003. godine sa 30 sudionika, a danas ih broji preko 4,7 milijuna, je osigurati rano prepoznavanje, dijagnostiku, učinkovito liječenje, i u konačnici smanjenje broja sprječivih smrti muške populacije! 
 
Kako funkcionira? Jednostavno! Obrijite brkove na početku mjeseca i ne brijite ih do kraja mjeseca. Prijavite se na službenu stranicu akcije i registrirajte se putem maila ili facebooka u manje od minute. Napravite sliku svakoga dana i pratite napredak. Nije bitno koliko i kako vam rastu brkovi i rastu li uopće, bitna je inicijativa. 
 
Ove godine pozivamo sve studente na odaziv ovoj akciji i sve njihove cure na razumijevanje čak i ako im brkovi ne stoje, a na kraju mjeseca predviđena je grupna fotografija (da, i studentice!) gdje će svi koji nisu uspjeli "uzgojiti" brkove kroz mjesec ili im još nisu počeli rasti dobiti štapić s lažnim brkovima.
 
Za dodatni poticaj, organiziramo veliko natjecanje za Najbolji brk Sveučilišta u Rijeci! Sve što trebate je poslati nam obrijanu sliku s početka mjeseca studenog i sliku vašeg brka s kraja mjeseca na mail movember.medri@gmail.com. Dvanaest najboljih, najmaštovitijih i najljepših brkova biti će nagrađeni posebnim nagradama iznenađenja te će njihovi vlasnici sudjelovati u izradi kalendara za 2016. godinu! Pa ajde da vidimo, što je muškarac bez brkova? 
 
A sada idite i učinite svijet brkatijim mjestom!