Obavijesti

Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile u Pazinu traži nastavnika/cu fizike

Objavljeno 9. 10. 2023.
Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile, Pazin traži nastavnicu/ka fizike na neodređeno vrijeme, 29 sati tjedno nastave. Natječaj je otvoren do 11. listopada 2023.

Početak provedbe ankete u istraživanju EUROGRADUATE

Objavljeno 19. 12. 2022.
Anketiranje u istraživanju EUROGRADUATE započelo je u ponedjeljak, 12. prosinca 2022. Anketiranje se provodi na način da osobe koje su stekle diplomu u akademskim godinama 2016./2017. i 2020./2021. dobiju poveznicu za ulazak u anketu na svoju e-mail adresu. Ako bilo tko među osobama s diplomom iz ciljane skupine želi odmah svoju pristupnicu u istraživanje istu može zatražiti na e-mail: eurograduate@mzo.hr.

Alumni Sveučilišta u Rijeci i UNIRI - Coursera

Objavljeno 14. 10. 2022.
Sveučilište u Rijeci, na temelju sporazuma sklopljenog s Courserom – globalnom platformom za online učenje, omogućava svojim studentima i djelatnicima, a od sada i alumnijima sastavnica Sveučilišta u Rijeci, pristup Courserinim sadržajima putem UNIRI – Coursera online platforme.

Putem Osnovnog plana (engl. Basic plan) svaki član/članica riječke akademske zajednice ima pravo upisati jedan tečaj godišnje te za njegov uspješan završetak steći jedan certifikat bez naknade. 

Osnovni plan omogućava pristup Coursera for Campus katalogu (C4C) koji sadrži preko 6.000 tečajeva, vođenih projekata i kvizova vodećih svjetskih sveučilišta i relevantnih tvrtki iz industrije, a svi su programi izrađeni u skladu sa zahtjevima tržišta i povratnim informacijama korisnika te omogućavaju razvoj osobnih i poslovnih kompetencija i vještina. Više detalja o programu UNIRI – Coursera možete pronaći na mrežnoj stranici Sveučilišta u Rijeci.

Zainteresirani alumniji pozivaju se ispuniti obrazac zahtjeva za dodjelu pristupa UNIRI - Coursera online platformi putem poveznice, slijedom čega će im biti upućena UNIRI – Coursera pozivnica za pristup sadržajima Osnovnog plana. 

Natječaj za radno mjesto nastavnika fizike u osnovnoj školi "Rikard Katalinić Jeretov" u Opatiji

Objavljeno 22. 9. 2022.
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija raspisat će uskoro natječaj za nastavnika fizike na neodređeno puno radno vrijeme. Svi zainteresirani mogu kontaktirati ravnateljicu mr. sc. Milanu Međimorec na broj 099 545 0160.

Snimka online predavanja profesorice Rajke Jurdane-Šepić

Objavljeno 17. 2. 2022.
Objavljena je snimka online predavanja profesorice Rajke Jurdane-Šepić koje je održano u utorak, 15. veljače 2022. s početkom u 18:00 u Alumni klubu Odjela za fiziku s temom "Utjecaj otkrića iz fizike na povijest 20. stoljeća".
 
.