Studentske vijesti

Obavijesti o postupku dodjele državnih stipendija redovitim studentima Odjela za fiziku u ak. god. 2018./2019.

Objavljeno 31.10.2018.
Dragi studenti,

Svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2018./2019. na adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo je obavijest s uputama za provjeru podataka u svrhu provedbe dodjele državnih STEM stipendija.

Studenti ispravnost svojih podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature, provjeravaju na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/. U navedenu aplikaciju studenti se prijavljuju putem vlastitog AAI@Edu.Hr elektroničkog identiteta. Svim studentima bit će ujedno dodijeljena jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će nakon objave rang-lista moći utvrditi svoju mjesto na rang-listi.

Ukoliko studenti primijete da njihovi podaci u aplikaciji nisu ispravni vezano uz broj ECTS-a i prosjek ocjena, u svrhu ispravka podataka potrebno se je žurno obratiti Studentskoj službi Odjela za fiziku (studentskasluzba@uniri.hr).

Ukoliko nisu ispravno navedeni podaci o rezultatima državne mature, potrebno se je obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr.

Za sve ostale informacije studenti se mogu obratiti koordinatoru za STEM stipendije na Odjelu za fiziku (msarta@phy.uniri.hr) ili Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr.

Podatke je moguće ispraviti zaključno do 7. studenog 2018. godine do 12 h. Ukoliko do navedenog vremena podaci ne budu ispravljeni, u obzir će se uzeti podaci koji su navedeni u aplikaciji te će Povjerenstvo za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti na temelju tih podataka izraditi rang-liste.

Ukoliko student na svoju adresu elektroničke pošte unutar sustava AAI@EduHr iz nekog razloga ne zaprimi predmetnu obavijest, napominjemo kako ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-maila, mogu svoje podatke provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.

Studentima se savjetuje i da redovito prate mrežne stranice Ministarstva te službenu Facebook stranicu Državne STEM stipendije.


Odjel za fiziku Sveučilišta u Rijeci
 

 
.