Studentske vijesti

Početak ISVU anketa

Objavljeno 12.1.2019.
Dragi studenti,

Započinjemo ovogodišnji postupak vrednovanja rada nastavnika od strane studenata (ISVU ankete).
Ankete za predmete zimskog semestra na studijskim programima Odjela za fiziku u akademskoj godini 2018./2019. bit će otvorene od 11. siječnja – 17. svibnja 2019. godine.


Cilj anketa je vrednovanje kvalitete nastavnog rada nastavnika i suradnika određenog kolegija kao i angažman studenata na određenom kolegiju kako bi se na temelju procjene i sugestija mogao unaprijediti rad nastavnika i nastava na pojedinom kolegiju.

Evo i malog pojašnjenja u vezi ispunjavanja anketnog obrasca i obrade rezultata:

Ukoliko pristupite ispunjavanju ankete, bitno je odgovoriti na sva pitanja u anketi, tj. dati ocjene za sve navedene tvrdnje. Naime, ukoliko student „preskoči“ pitanje/tvrdnju, njegovi odgovori bit će uključeni u izračune prosječnih vrijednosti samo onih pitanja na koja je odgovorio, no neće biti uključeni u izračun konačne prosječne vrijednosti za navedenog nastavnika.

(Npr. Ako anketi pristupi 10 studenata, a dvoje od njih ne ocijeni svaku navedenu tvrdnju, na početku anketnog obrasca će biti navedeno da je broj studenata koji su sudjelovali u anketi 10, a pri izračunu prosječne vrijednosti za pojedinog nastavnika bit će navedeno da je broj procjena 8.)
 
.