Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Otvoren fond SIZIF za financiranje znanstveno-istraživačke djelatnosti studenata

Objavljeno 02. 03. 2017.
Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Ured za znanost Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci dana 1. ožujka 2017. pokrenuli su studentski znanstveni fond SIZIF čiji je cilj potaknuti i poduprijeti studente u znanstveno-istraživačkoj djelatnosti.

Fond je otvoren studentima svih znanstvenih razina i područja preddiplomskog, diplomskog, integriranog sveučilišnog studija i stručnog specijalističkog diplomskog studija Sveučilišta u Rijeci. 

Fondom se financiraju tri kategorije:
  1. provedba znanstvenog istraživanja,
  2. aktivno sudjelovanje na skupovima te
  3. objavljivanje znanstvenih i stručnih radova.

Zaklada Sveučilišta i Ured za znanost ovim potezom ulaze u krug renomiranih sveučilišta koja sustavno pružaju potporu studentima u njihovom procesu edukacije i usavršavanja, kao i pripremi za nositelje inovacija. Posebnost Fonda je što će biti kontinuirano otvoren za prijavu u provedbenoj godini.
 
Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava i zemaljskom poštom u jednom primjerku.
 
Više informacija o fondu SIZIF kao i cjelovitu natječaju dokumentaciju pronađite ovdje.
 
Za sve nejasnoće i upite slobodno se obratite na e-mail zaklada@uniri.hr.