Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Riječki matematički susreti, travanj 2017.

Objavljeno 11.04.2017.
Odjel za matematiku Sveučilišta u Rijeci već treću godinu zaredom organizira skup naslova Riječki matematički susreti koji je namijenjen nastavnicima i učiteljima matematike, prvenstveno članovima Alumni kluba Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci i učenicima srednjih škola. Riječki matematički susreti održat će se 19. travnja 2017. godine u 9h u prostorijama Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci, Radmile Matejčić 2, 51000 Rijeka.

Ove godine djelatnici Zavoda za algebru i teoriju brojeva organiziraju Riječke matematičke susrete čije će glavne teme predavanja biti pet od sedam takozvanih Milenijskih problema koje je Matematički Institut Clay postavio 2000.-te godine i od kojih je samo jedan do danas riješen.

Više o skupu kao i raspored svih predavanja i radionica možete pogledati na poveznici:
http://www.math.uniri.hr/hr/rijecki-matematicki-susreti-2017.html