Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Natječaj za dodjelu Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2016.

Objavljeno 03. 05. 2017.
Zaklada Sveučilišta u Rijeci dana 3. svibnja 2017. godine raspisala je natječaj za dodjelu Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2016. Natječaj je otvoren do 3. srpnja 2017.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava (www.zaklada.uniri.hr/epp) i zemaljskom poštom (Trg braće Mažuranića 10, 51 000 Rijeka), a rok za podnošenje prijava je 3. srpnja 2017. godine (zaključana prijava i datum poštanskog žiga).
 
Cjeloviti tekst natječaja pročitajte ovdje.
 
U slučaju nejasnoća i upita, obratite se Zakladi putem e-maila na zaklada@uniri.hr.