Popularizacija fizike

Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Natječaj za radna mjesta, listopad 2017.

Objavljeno 13. 10. 2017.
Na temelju Odluke Vijeća Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, Odjel za fiziku raspisuje Natječaj za izbor:
 
  1. jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na odgovarajuće radno mjesto izvanredni profesor (m/ž) iz znanstvenog područja: Prirodne znanosti, znanstvenog polja Fizika, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu,
  2. jednog nastavnika u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docent (m/ž) bez zasnivanja radnog odnosa iz znanstvenog područja Tehničkih znanosti, polja Interdisciplinarne tehničke znanosti,
  3. jednog suradnika u suradničko zvanje i na odgovarajuće radno mjesto poslijedoktorand (m/ž) iz znanstvenog područja Prirodnih znanosti, polja Kemija, grana Organska kemija, na određeno vrijeme od tri (3) godine u punom radnom vremenu, za rad na projektu HRZZ „Priprema poroznih tankoslojnih materijala za pročišćavanje vode tehnikom depozicije atomskih slojeva (ALD)“.

Rok za podnošenje prijava s dokazima je 30 dana od objavljivanja natječaja koji je zadnji objavljen u odgovarajućim medijima.

Tekst natječaja možete preuzeti ovdje.