Popularizacija fizike

Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Vijesti

Knjižnica sveučilišnih odjela


Sveučilišna knjižnica otvara knjižnicu za korisnike sveučilišnih odjela.


Od ponedjeljka, 7. ožujka 2011. Sveučilišna knjižnica Rijeka otvara svoj punkt za korisnike sveučilišnih odjela matematike, informatike i fizike u zgradi u Omladinskoj 14, nakon što je prošlog ponedjeljka otvorila isti takav u prostoru Učiteljskog fakulteta u Kampusu.

Knjižnica će na obje lokacije biti otvorena radnim danom od 9:00 do 17:00 sati.

Time su studentima i nastavnicima sveučilišnih odjela osigurani primjereni uvjeti za kvalitetno studiranje, te znanstveni i stručni rad i prije no što presele u Kampus. Nakon preseljenja, u zgradi odjela u Kampusu će djelovati će jedinstvena podružnica Sveučilišne knjižnice namijenjena svim sastavnicama Sveučilišta koje do sada nisu imale svoju knjižnicu.

Na taj način Sveučilišna knjižnica Rijeka počinje raditi po uzoru na suvremena europska sveučilišta koja imaju središnju knjižnicu i podružnice, gdje se u središnjoj knjižnici obavljaju „logistički“ poslovi nabave i obrade građe, a podružnice su orijentirane na izravan rad s korisnicima.

VAŽNO! Zbog potrebe obrade građe u novoj bazi Podružnice Kampus, knjige se naručuju za slijedeći dan i to osobno dolaskom u knjižnicu ili slanjem maila s podacima o knjizi na mail: posudbaodjeli@svkri.hr

S poštovanjem,
Lea Lazzarich, viša knjiž.
Sveučilišna knjižnica Rijeka