Popularizacija fizike

Novi doktorski studij

Desetogodišnjica Odjela

HRZZ projekt

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Forum Mladi u poduzetništvu

Objavljeno 15.11.2016.
Poštovani studenti,

U četvrtak, 17. studenog 2016. u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat) s početkom u 12 sati, održati će se forum Mladi u poduzetništvu.


Na forumu će mlade osobe moći dobiti informacije koje im mogu biti korisne za ulazak u svijet poduzetništva – od toga gdje dobiti informaciju ili savjet, kako dobiti poticaj ili kredit, do toga gdje potražiti dodatna znanja. 
 

Forum Mladi u poduzetništvu uvodna je aktivnost projekta Mi znamo kako koji CTK Rijeka u suradnji s partnerima, ove godine CEDRA-om Split i Gradom Rijekom, provodi peti put za redom. Projekt financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sastoji se od održavanja foruma Mladi u poduzetništvu, edukacije Mi znamo kako (u tijeku su upisi u istu) i online savjetovališta za društvene poduzetnike. Sudjelovanje u svima aktivnostima projekta i korištenje usluga savjetovališta je u potpunosti besplatno za građane i građanke.

Više informacija nalazi se na link1 i link2.