Natječaj

Upisi na Program za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na Diplomski sveučilišni studij Inženjerstva i fizike materijala traju do 17. srpnja 2018. Tekst natječaja je ovdje.

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Forum Mladi u poduzetništvu

Objavljeno 15.11.2016.
Poštovani studenti,

U četvrtak, 17. studenog 2016. u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat) s početkom u 12 sati, održati će se forum Mladi u poduzetništvu.


Na forumu će mlade osobe moći dobiti informacije koje im mogu biti korisne za ulazak u svijet poduzetništva – od toga gdje dobiti informaciju ili savjet, kako dobiti poticaj ili kredit, do toga gdje potražiti dodatna znanja. 
 

Forum Mladi u poduzetništvu uvodna je aktivnost projekta Mi znamo kako koji CTK Rijeka u suradnji s partnerima, ove godine CEDRA-om Split i Gradom Rijekom, provodi peti put za redom. Projekt financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a sastoji se od održavanja foruma Mladi u poduzetništvu, edukacije Mi znamo kako (u tijeku su upisi u istu) i online savjetovališta za društvene poduzetnike. Sudjelovanje u svima aktivnostima projekta i korištenje usluga savjetovališta je u potpunosti besplatno za građane i građanke.

Više informacija nalazi se na link1 i link2.