Natječaji za upise

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci u 2018./2019. ak. god.

Natječaj za upis u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2018./2019. ak. god.

Natječaji za radna mjesta

Natječaj za radna mjesta Odjela za fiziku Sveučilišta u Rijeci, srpanj 2018.   

Desetogodišnjica Odjela

Novi doktorski studij

Popularizacija fizike

Uredovno vrijeme

Uredovno vrijeme za studente je radnim danom od 12 do 14 sati. U navedenom vremenu vrata hodnika Odjela za fiziku (prizemlje i prvi kat) bit će otključana, dok ulaz na suteren studentima nije dozvoljen. 

Studentske vijesti

Energija za razvoj: potpora studentskim idejama i projektima za razvoj zajednice

Objavljeno 26.03.2014.
Obavijest o natječaju na temu: "Energija za razvoj: potpora studentskim idejama i projektima za razvoj zajednice"

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj za dodjelu sredstava u okviru projekta "Energija za razvoj: potpora studentskim idejama i projektima za razvoj zajednice".
Na natječaj se mogu prijaviti studenti pojedinci i studentske inicijative, a natječaj je otvoren do 21. studenog 2014. godine.Tekst natječaja i obrasce za prijavu možete preuzeti na linku http://www.zaklada.uniri.hr/zaklada/2014/10/natjecaj-za-dodjelu-sredstava-u-okviru-projekta-energija-za-razvoj-potpora-studentskim-idejama-i-projektima-za-razvoj-zajednice/